De Theefabriek; verjaardagsscones, muffins, groningse poffert en prinsessenthee

150824_171445_COLLAGE-1

Gisteren, op mijn verjaardag hebben mijn man en dochter mij verrast met een bezoekje aan de Theefabriek in Houwerzijl. De Theefabriek in Houwerzijl, vlakbij Lauwersoog is een heerlijke plek voor thee en al het lekkers wat je je maar kunt voorstellen.

Ik bestelde een  Cream Tea: Een heerlijk uitgebreid tussendoortje met 2 hartig belegde mini-sandwiches, 1 hartige of zoete muffin, 2 scones en 1 potje thee.

Mijn man een Leutje (kleine) Grunneger Theetoafel: Een heerlijk uitgebreid tussendoortje met 2 hartig belegde stukjes Grunneger hardbrood, 2 Grunneger scones, 1 plakje hartige Grunneger Mollebonen-poffert of zoete Grunneger appel-rozijn-poffert en 1 potje thee.

En onze dochter weer een geweldige Prinsessen Tea: Een heerlijk uitgebreid tussendoortje met 2 hartig belegde mini-sandwiches, 2 zoete miniscones met jam en ongezoete slagroom, 2 zoete minimuffins, spekspiesje, 1 vetvolle kop thee en 1 glas ranja.

IMG_20150823_174054

Alles wordt geserveerd in bijpassend servies, echt ge-wel-dig dat ze de prinsessenthee in pip servies serveren en hoe mooi het er allemaal uit ziet! Als al dat lekkers dan vervolgens voor je staat uitgestald dan voel je je helemaal verwend!

150824_191336_COLLAGE-1

Nadat we lekker hadden gesmikkeld en gesmuld, gingen we even naar het naastgelegen “speelbos” voor een wandelingetje, wat een super lekker zomerweer was het! In het speelbos staan leuke speelelementen voor de kinderen. Er is een grote 2 persoons glijbaan ( je raadt het al) een waterspeel element waar ze met een waterpomp en water kunnen spelen een kabelbaan nog wat andere speeldingen en hier en daar fijne boomstambanken om op te zitten. We hadden nog een klein emmertje in de auto en konden het niet laten om, voordat we weer naar huis gingen, nog even wat bramen te plukken.

Ik ben ontzettend in de watten gelegd de hele dag en heb een hele, echt hele fijne verjaardag gehad.

(Er gaat trouwens echt nog eens een keer een uitgebreidere blogpost komen van de Theefabriek in Houwerzijl ;-) dus die krijgen jullie nog eens tegoed! Oh ja, een bezoekje aan de Theefabriek is voor jullie misschien ook nog eens leuk te combineren met een bezoek aan de zeehondjes in Pieterburen en bijvoorbeeld Lauwersoog)

Website Theefabriek Houwerzijl: http://www.theefabriek.nl/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s