InnatOss zoekt vrijwilligers; Grootschalig onderzoek voor het ontwikkelen van betere lymetesten

Mijn man heeft vanochtend weer zijn bloed laten prikken t.b.v een grootschalig onderzoek van het Laboratorium in Oss, InnatOss genaamd. Dit om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een betere diagnostiek, aan hopelijk betere lymetesten voor toekomstige lymepatienten. Hij liet zijn bloed prikken als gezonde partner van een lymepatient zie folder.

InnatOss vraagt ook en vooral iedereen die onlangs een tekenbeet is opgelopen zich te melden voor deelname aan dit onderzoek.

Voor verdere info en aanmelden grootschalig onderzoek: InstaOss website 

Het is vast niemand inmiddels ontgaan hoe verschrikkelijk belangrijk dit is, hier begint het mee! Zoveel onnodig leed zal worden bespaard door het tijdig en juist diagnostiseren van deze patienten, van het wel of niet hebben van Lyme. Er moet natuurlijk zoveel meer gebeuren denk aan juiste kennis en medische behandelingen voor alle bestaande chronische lymepatienten.

Dit gaat over de diagnostiek, de ontwikkeling van goede lymetesten. Zelf heb ik mijn diagnose pas na 13 jaar gekregen en velen met mij wachten zo lang en zijn ziek zonder juiste diagnose en behandeling. Dit moet veranderen!

inatoss

Meer weten over de ziekte van Lyme en lymetesten? Kijk dan eens deze promo van NPO wetenschap uitgezonden op 29 april 2015. Het laboratorium uit Oss komt in deze uitzending ook voor.

“Jaarlijks krijgen meer dan 1,5 miljoen mensen een tekenbeet”

“Een lentewandeling door het bos is niet zonder gevaar, want het stikt er van de teken. Jaarlijks krijgen ruim 1,5 miljoen mensen een tekenbeet, waardoor ze de ziekte van Lyme kunnen oplopen. Maar hoe weet je nu eigenlijk of je de ziekte van Lyme onder de leden hebt?  

Kijk de hele uitzending van NPO wetenschap special van 29 april 2015 “De ziekte van Lyme” uitzending hier

En wil je meer filmpjes, tv uitzendingen of een Nederlandse documentaire zien over de ziekte van Lyme kijk dan eens hier voor mijn overzicht van 2015

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s