Anniek zamelt geld in voor haar lyme behandeling in Amerika

Anniek

Ze lijkt niet ziek he? ” alleen omdat je iets niet kan zien wil niet zeggen dat het er niet is” filmpje hoe deze foto tot stand kwam.

-De test in Nederland was negatief. In 2013 heeft Anniek ervoor gekozen zich te laten testen in Duitsland. Zij had ondertussen veel gehoord en gelezen over de Nederlandse testen, deze blijken niet erg betrouwbaar te zijn wanneer je de ziekte bijvoorbeeld al een langere tijd hebt. In Duitsland waren de testen positief. Volgens de Duitse testen heeft zij de ziekte van Lyme, inclusief co-infecties.

Omdat Anniek volgens de Nederlandse testen geen Lyme heeft, konden de artsen haar geen antibiotica geven. Ze heeft toen een halfjaar lang onderzoeken in het Radboud UMC bij interne geneeskunde gehad, maar ook hier konden ze niets voor haar doen. Ondertussen ging haar lichamelijke conditie steeds verder achteruit.  Anniek heeft zelf nog diverse behandelingen gedaan, maar elke keer was de reactie daarop te heftig en ging het steeds slechter. Momenteel is ze te zwak voor antibiotica en reageert ze heftig op natuurlijke middelen. De pijn in haar hoofd, de overgevoeligheid voor prikkels, de spierpijn en verkrampingen en ga zo maar door, wordt steeds heftiger. Ze is erg afgevallen en ligt veelal op de bank of in bed.

Anniek heeft zich verdiept in diverse behandelmethoden voor onder andere Lyme in Nederland en daarbuiten. Het blijkt dat Amerika ver voor ligt op het gebied van onder andere de ziekte van Lyme. Hier kijken ze naar elke patiënt individueel en bekijken wat op dat moment nodig en het beste is. Om de behandeling te bekostigen is er een bedrag tussen de 70.000 en 100.000 euro nodig.
Dit betreft o.a. de behandelingen, de consulten met de arts, diverse onderzoeken, medicatie en reis- en verblijfkosten. Voor Anniek lijkt dit nu haar enige optie.

De website van Anniek “hope and believe”

 

Advertenties

Een gedachte over “Anniek zamelt geld in voor haar lyme behandeling in Amerika

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s