Havermout appel pannenkoek met appelstroop

20151117_122458-02.
Voor 1 goed vullende pannenkoek heb je nodig:
4 el havermout
1 el honing
1/2 goudrenet appel in kleine stukjes
Theelepel kaneel
Theelepel baking soda
Snufje zout.

Alles goed door elkaar roeren.
Dit is geen Hollandse pannenkoek maar deze is dikker van structuur en moet op laag vuur garen.

Kokosolie in de bakpan. Dikke mengsel erin gieten en met deksel op de pan langzaam laten garen totdat de onderkant luchtbruin is verkleurd. In een voorzichtige korte beweging omdraaien en weer rustig verder laten garen.

Heel erg lekker met appelstroop erop :)
Enjoy! !

Advertenties

4 gedachten over “Havermout appel pannenkoek met appelstroop

    1. Toevallig, Ik heb het nergens vandaan gewoon bedacht met wat ik in huis had ;-) Maar het is ook zo’n lekkere combi dat je er uiteindelijk zelf wel opkomt of iemand anders er wel opkomt :) suc6!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s