Lopen voor Lyme en mijn streefbedrag

Lopen voor Lyme is een nieuw wandel- en hardloopevenement voor Nederlandse chronische Lyme patiënten. Het doel is het creëren van Lyme awareness en funding op halen voor chronische Lymepatiënten.

Waarom wordt er funding opgehaald voor een lymepatient?
“Meer dan 25% van de Lyme patiënten heeft al meer dan 10.000 euro uit eigen vermogen uitgegeven aan Lyme -tegenover 3% bij andere aandoeningen blijkt uit controle enquête

12% van de Lyme patiënten heeft al meer dan 20.000 euro uitgegeven aan de ziekte van Lyme”

Meer weten over waarom? klik hier

Ik ben zo’n chronisch lymepatient, nu 15 jaar ziek maar na 12 jaar kreeg ik pas de diagnose lyme met verschillende co-infectie’s.

Het bedrag dat wordt opgehaald wil ik gebruiken voor mijn dieet, al mijn behandelingen, reiskosten, testen en medicijnen voor minimaal een jaar maar ik hoop langer. Dit zijn met elkaar hoge kosten die niet worden vergoed.

Ook wil ik het gebruiken voor huishoudelijke ondersteuning. Vanwege mijn gezondheid lukt mij dit zelf niet goed en omdat mijn partner (Bas) naast zijn 40 urige werkweek de afgelopen jaren al vele extra, met name ook andere zorgtaken op zich neemt zou dit voor ons gezin best een zorg minder en daardoor weer een stukje rust betekenen.

Daarnaast zou ik heel graag een fiets met trapondersteuning willen, dit is iets blijvend en betekent voor mij weer meer vrijheid. Fietsen doe ik bijna niet meer. ik kan een stukje fietsen naar het dorp als mijn gezondheid het toelaat en als het daarbij niet te hard waait. Ik gebruik meestal dan ook nog onze lieve hond als “trapondersteuning” hij houdt van rennen gelukkig ;-)Ik fiets heel graag, ik houd van de natuur en het buiten zijn dus het zou fantastisch zijn mocht dit lukken.

Als laatste -mochten we het halen om ruim boven ons eerste doel uit te komen (bij een verdubbeling van het bedrag van 5000 euro) dan zou ik heel graag naar een goede arts toe gaan in het buitenland die gespecialiseerd is in lyme en die volgens de internationale ILADS richtlijnen werkt.

Na onze Lopen voor Lyme actie op 9 april blijft het voor mij belangrijk om via mijn blog iedereen zoveel mogelijk op de hoogte te houden. Regelmatig zal ik dan ook laten weten hoe het met mij gaat.

Heb je nog vragen, mocht je contact met mij willen dan kan dat via
www. lopenvoorlyme.teamjellie@gmail.com
Dankjewel voor het lezen en ik hoop op jullie steun!

Het delen en liken van onze berichten op onze lopen voor lyme-team Jellie  facebook pagina waarderen we ook al heel erg! Wij hebben gemerkt dat dit ook echt werkt dus… heel erg graag!

Groet Jellie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s