“Lopers & inzamelingsactie’s gezocht”

flyer-1

“Lopers gezocht” Wat houdt dit nu eigenlijk in? En wat als je je wel extra wilt inzetten voor onze actie maar niet wilt of kunt lopen? Ook dat kan! 

Op 9 april kunnen lopers tussen 07:00 en 19:00 hardlopen of wandelen. Dat hoeft natuurlijk niet de hele dag, een uurtje mag bijvoorbeeld ook. Maar misschien is het wel leuk als je jezelf echt een leuke uitdaging stelt en net iets langer doorgaat dan je gewend bent. Er is een loper die 12!! uur gaat lopen om echt de uitdaging aan te gaan en iets te ervaren van wat Lyme (in het klein) met je lichaam doet.

Je loopt of wandelt op je eigen tempo en het x aantal uren dat je hebt opgegeven. Het is wel de bedoeling dat alle lopers om 19.00 uur eindigen. Wanneer je bijvoorbeeld 2 uurtjes gaat hardlopen of wandelen dan is de starttijd voor jou om 17:00 uur. Één rondje om het Henschotermeer is ongeveer 2,5 kilometer. Direct na de loop is er een speciaal moment voor chronisch Lyme patiënten. Natuurlijk zijn toeschouwers de hele dag van harte welkom! Meer informatie kan je op www.lopenvoorlyme.nl vinden. En luister vooral even het radiofragment van Berdien Renes in een van facebook post’s over deze actie. Of luister hem hier!

Meelopen 

Als loper voor team Jellie loop je niet alleen je probeert ook funding op te halen voor Jellie. Dit kan door familie, vrienden en collega’s te vragen om jouw te sponsoren maar er zijn ook veel andere manieren om geld op te halen. Jij doet natuurlijk dat wat voor jou haalbaar is, wat je dan ook maar aanspreekt en heel belangrijk; leuk vind om te doen. Hoe groot of klein je bijdrage ook is, elke stap brengt ons weer dichterbij ons einddoel. Wij zijn ontzettend dankbaar voor al je inzet!

Enkele voorbeelden om funding op te halen:

 • Verstuur naar al je bekenden de link van je teampagina
 • Benader een plaatselijke kroeg of restaurant en vraag of zij de fooien voor een avondje willen doneren aan jouw team
 • Benader een plaatselijke supermarkt en vraag of zij bijvoorbeeld een bak willen neerzetten waar mensen statiegeld bonnen in kunnen doen;
 • Deel de link op je social media kanalen en als je een eigen blog/website hebt op je site
 • Verkoop onze tekenkaarten
 • Zet een linkje naar onze doneerpagina  in je vastgemaakte handtekening van je e-mail
 • Verkoop iets wat je zelf hebt gemaakt
 • Ga op je werk met de pet rond
 • Verkoop kleding/producten via Marktplaats en doneer de opbrengst;
 • Deel onze flyers uit/ hang ze op in winkels
 • Bedenk een ludieke actie!

Opgeven: Alleen of samen met een of meerdere teamgenoten

Momenteel hebben we 6 geweldige lopers maar er mogen er wel 30 in een team dus we zoeken nog heel veel enthousiaste mensen. Geef je bijvoorbeeld op samen met een vriend, vriendin zus, broer of collega!  

Lopen voor Lyme vindt plaats op een mooie locatie “Het Henschotermeer” omringd door bomen en bos op de Utrechtse Heuvelrug. 

Opgeven: 1. Mail je naam of jullie naam. 2. Een foto van jezelf. Op deze foto kom jij te staan als loper op de Lopen voor Lyme teampagina. 3. De keuze of je wilt hardlopen of wandelen en 3. Hoe lang je dat wilt doen. www. lopenvoorlyme.teamjellie@gmail.com

thankyou

Niet meelopen maar toch wel graag “iets” willen betekenen?

Ook als je niet wilt of kunt meelopen maar wel zou willen meehelpen om funding op te halen door een inzamelingsactie op te zetten (zie hierboven voor enkele voorbeelden) dan zouden we dit natuurlijk ook helemaal fantastisch vinden!

Laat het ons weten en stuur een mailtje naar

www.lopenvoorlyme.teamjellie@gmail.com

*We voorzien je graag van info, flyers of ander hulpmateriaal

CYUPrUqW8AAjCp9 (1)

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s