Team Jellie Verkooppagina Lopen voor Lyme

 

Welkom op mijn verkooppagina voor lopen voor lyme-Team Jellie! Met de aankoop van een verwenpakket, handgemaakte Bohemian armbanden, tashangers, haaraccessoires of een van onze andere artikelen help je mij! Van elk verkocht artikel gaat er namelijk 100% naar Lopen voor Lyme-Team Jellie.

 

Lopen voor Lyme -Team Jellie verwenpakket

grootpakket1

GROOT 20,00 (23,95 euro inclusief verzendkosten (Brievenbuspakje incl Tracktrace)

 • Handmade Insectenwerende Bio-Olie: op basis van Jojobaolie & Etherische olie met aangename geur van Purelivinglife.
 • Luxe doosje Chocoladebonbons van Ijsfabriek &Chocolade uit Joure. De chocolade van de ijsfabriek & chocolade wordt gemaakt in het chocoladeatelier van Winters te Valkenswaard. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van chocolade uit het topsegment van Barry Callebaut.
 • Zeep van Heerlijcke Zeep Lekkers & Zo Giethoorn welke goed zijn voor je huid, bevat geen parabenen en conserveringsmiddelen. De zeep heeft een aangename geur afkomstig van essentiële oliën. De verschillende soorten zeep van onder andere Lemongrass, Watermelon, Energy, Sport, Raspberry, Smiley Apple zijn netjes verpakt en worden door elkaar geleverd.
 • Handgemaakte Vilt Bloem Broche. Erg mooi op bijvoorbeeld je tas jas of sjaal. Gemaakt door Nadin Birke
 • Houten zeepbakje
 • Een Lot met kans op een geheel verzorgd diner voor twee personen bij Steakhouse Andre Dokter te Briltil (Groningen) Het pandemie bordspel van WirWar te Groningen of een cadeautas vol lekkernijen van t’Kappertje te Zuidhorn.

20160320_152836_HDR-0120160320_152918_HDR-01

 

Lopen voor Lyme -Team Jellie verwenpakket

middel

 

Middel 15,00 (18,95 incl verzk en tracktrace)

 • Handmade Insectwerende Bio-Olie: op basis van Jojobaolie & Etherische olie met fijne geur.
 • 1 x zeep van Heerlijcke Zeep Lekkers & Zo Giethoorn welke goed zijn voor je huid, bevat geen parabenen en conserveringsmiddelen. De verschillende soorten zeep van onder andere Lemongrass, Watermelon, Energy, Sport, Raspberry, Smiley Apple zijn netjes verpakt en worden door elkaar geleverd.
 • Luxe doosje Chocoladebonbons van Ijsfabriek &Chocolade uit Joure. De chocolade van de ijsfabriek & chocolade wordt gemaakt in het chocoladeatelier van Winters te Valkenswaard. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van chocolade uit het topsegment van Barry Callebaut.

Losse artikelen

 • Natuurlijke Zeep 3,95 per stuk (excl verzk)
 • Insectwerende Bio-Olie 6,95 (excl verzk)
 • Loten 5,00 per stuk (digitaal)

 

De gehele opbrengst van elke artikel gaat naar Lopen voor Lyme-Team Jellie. Bestellen? stuur mij een berichtje!🙋    www.lopenvoorlyme.teamjellie@gmail.com

teamjellie logo

 

bohokids

Armbanden zijn 11,95 en hoofdbanden 10,00 inclusief verzenden, tashangers haaraccessoires en meisjes haarbanden roosjes 5,00 incl verzenden.

Ook hebben we de laatste tekenkaarten nog te koop!

 

Natuurlijke Insecten en Tekenwerende Bio-olie

DEET

Deet staat voor N,N-diethyl-meta-tolueenamide en is een chemische stof. Tot nu toe werd DEET als de beste muggen en tekenwerende stof beschouwd al kan de stof synthetische kleding aantasten en blijkt het neurotoxische eigenschappen te hebben volgens recente studies. Een van de studies is van 2009 waarbij toen bleek dat DEET een schadelijke uitwerking had op het zenuwstelsel van proefdieren.

deet

 DEET wordt ook altijd afgeraden te gebruiken bij hele jonge kinderen en zwangere vrouwen. Tevens wordt afgeraden niet meer dan zoveel % Deet te gebruiken kortom, ik wilde een alternatief voor dagelijks gebruik op de huid.  Omdat je namelijk, helemaal vanaf het voorjaar tot de winter dagelijks geprikt, gestoken of gebeten kunt worden (Teken zitten tegenwoordig ook gewoon in je achtertuin) en daarom wilde ik deze Bio tekenolie maken.  DEET blijf ik incidenteel erbij gebruiken wanneer harder geschut nodig is en omdat het nu eenmaal echt het meest effectieve is in geval van teken. DEET spray ik in ieder geval op schoenen, jas en kleding.

Voorkomen is beter dan genezen dus zorg dat je niet gebeten wordt, dat is het belangrijkste, ten tweede controleren!

 1. Draag goed dekkende kleding in de natuur, met name in bosrijke gebieden, grasvelden, duinen en heidegebieden.
 2. Controleer op teken na elke activiteit in de natuur, met name benen, hoofd/haargrens, nek, bilspleet en alle andere warme, vochtige plekken en holtes.
 3. Gebruik (natuurlijke) insectenwerende middelen op de huid en spray dit ook op de kleding.
 4. Steeds meer wordt bekender dat je ook ziek kunt worden van meer dan alleen een Tekenbeet -dus ook van andere steek insecten.

Natuurlijke Insecten en Teken werende Bio olie

IMG_20160318_123832-01.jpeg

Deze natuurlijke Insecten en Teken werende Bio olie weert niet alleen teken en muggen af, maar voedt ook de huid.   Het is van plantaardige etherische oliën gemaakt en een alternatief voor giftige middelen zoals DEET. Dit middel is ook zeer geschikt voor kinderen. De samenstelling is zo gekozen dat de olie bovendien een prettige geur heeft.

 De olie op de onbedekte huid smeren vooral benen en armen, eventueel ook voeten, nek en oren, schouders en oksels. Voor optimale werking het insmeren na +- 2 uur herhalen.

Bestanddelen:

Lavendel: Lavendel is een plant die etherische olie aan maakt met als doel zich te beschermen tegen muggen. Deze oliën zijn eigenlijk een soort van biologische wapens. De lavendelolie kan dus prima als natuurlijke muggenwering gebruikt worden. Ook zijn er veel anti-mug producten die lavendelolie bevatten.

Pepermunt: De poplulariteit van pepermunt als insectenwerend middel neemt toe. Pepermuntolie ruikt sterk en is een krachtig wapen tegen insectenbeten

Ceder: Ceder is insect -werend

Citroen en Citronella: Citroen wordt al meer dan 50 jaar gebruikt als een insectenwerend middel en als dier afstotend. Het wordt gevonden in veel bekende insectenwerende producten.

Kruidnagel: Wespen, bijen en horzels houden niet van de geur van kruidnagelolie en verdwijnen snel als ze deze geur waarnemen.

Tea Tree: Teken houden niet van deze geur waardoor de kans dat het diertje u als lekkernij ziet beduidend minder wordt. Ook veel andere insecten komen liever niet met Tea Tree in aanraking.

Patchouli: Insectenverdrijvend, werd vroeger gebruikt in kledingkasten ivm Motten

Ylang Ylang:  YlangYlang is ontspannend, zinnenprikkelend en stimulerend. De olie wordt traditioneel gebruikt in de huidverzorging en parfumindustrie. Het maakt o.a. deel uit van Chanel 5 en andere wereldberoemde parfums. De olie is algemeen koortswerend en weerstand (tegen infecties) verhogend.

Jojoba olie: Jojoba olie is zeer aangenaam voor de huid. Het trekt snel in, is niet kleverig maar geeft juist een zijdezacht huidgevoel.Geschikt voor de vette huid, huid met acne, droge huid, gevoelige huid.

*Je kan ook een beetje olie op de halsband van je hond doen voor je gaat wandelen.

Pas op: Deze olie is alleen NIET geschikt voor katten omdat de lever van een kat deze etherische olie niet goed kan verdragen.

Prijs per Roll-On flesje: 4,95 + 2,00 verzendkosten= 6,95 Bij aankoop van een flesje Insecten en Teken werende Bio Olie steun je 100%  Lopen voor Lyme-Team Jellie.

 

 

IMG_3217

En mocht je mij op een andere manier willen helpen, deel dan vooral mijn pagina! Dat zou ik echt heel fijn vinden!

Lfs Jel

 

Onze FB pagina: https://www.facebook.com/LopenVoorLymeTeamJellie/?ref=hl

Lopen voor Lyme-Teampagina: http://www.lopenvoorlyme.nl/team/team-jellie/

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s